Coma Cros

La Coma Cros us ofereix quatre activitats

La Factoria Cultura Coma Cros té previst per demà dimecres, dia 30, un total de tres activitats, de les quals dostindran lloc a la biblioteca Iu Bohigas. Una altra es farà el dissabte. La quarta serà una jornada sobre l’aprenentatge i servei que es farà a l’auditori de la Factoria.

Biblioteca

A la Iu Bohigas teniu aquestes tres ofertes per demà dimecres :

20h : presentació de l’Agenda llatinoamericana 2017, a càrrec de Salvador Martí i Puig, Professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Girona i, acompanyament musical de Salva Gallego, cantautor.

Fins el tancament de la biblioteca : sou a temps de visitar l’exposició sobre el llibre Contes de la verda fondalada, d’Agustí Casanova i fotografies de Josep Maria Oliveras.

Dissabte 3 : 11h Storytime a càrrec de Kids&Us Salt.

Jornades

L’acte central de la jornada ens l’oferirà la pedagoga Roser Batlle, amb una reflexió al voltant d’alguns aspectes imprescindibles en els projectes d’Aprenentatge per Servei: les vivències personals de les persones que hi participen i els mecanismes d’avaluació que tenim a l’abast per fer un bon tancament de l’experiència.

L’activitat tindrà lloc a partir de les 16h i comptarà amb la presència, entre d’altres, del Regidor d’Acció Social, Ciutadania, Habitatge i Ocupació de l’Ajuntament de Salt, Ferran Burch.