Fira d’intercanvi de joguines

FIRA DE JOGUINES

Els joves de Salt preparen, per al proper 19 de maig a la tarda, una fira d’intercanvi de joguines que es farà al parc de la Massana. El projecte està impulsat des de la comissió d’infància i adolescència que es troba inclosa en el Pla Comunitari de Salt i els joves del projecte VIP Gold.

Aquesta Fira es desenvoluparà amb diferents activitats lúdiques i d’animació. Hi haurà espais de pinta-cares, jocs amb família, jocs de taula, actuacions infantils a més dels espais d’intercanvi.

Els joves han fet difusió de la fira per totes les escoles de Salt, per diferents entitats i associacions, penjant cartells i donant tríptics amb la informació de la Fira. També han construït la “Caixa de Somnis”, una caixa que han repartit també per les escoles perquè tant alumnes, famílies, com mestres dipositin aquelles joguines que ja no fan servir a casa. D’aquesta manera, el dia de la Fira algun nen o nena les pugui intercanviar per les seves.

Els integrants del projecte VIP GOLD, són joves entre 17 i 20 anys els quals han viscut tots els processos del VIP 1, 2 i Premium., que van detectar que la mainada de Salt sovint no té joguines de qualitat. A partir d’aquí, les i els joves van informar-se sobre projectes amb mainada i d’aquí va sorgir la idea d’oferir a la vila de Salt un mercat solidari d’intercanvi de joguines.