Or per Quim Fontané a la Copa d’Europa de kayak freestyle

Mireia Serres plata en  junior i 4a posició per Núria Fontané Masó en categoria sènior, els palistes del Club de Piragüisme Salt-Ter destaquen a la 1ª Copa d’Europa celebrada a Millau (França)  

Quim Fontané Masó guanya la 1ª Copa d’Europa de kayak Freetyle que s’ha portat a terme aquest cap de setmana a Millau durant els Natural Games, l’esdeveniment outdoor més reconegutd’Europa que aquest any celebrava la seva 10ª edició. En Quim s’ha imposat en K1 amb una puntuació  de 1593 punts aconseguits en la primera de les tres entrades que consta la final. Aquesta puntuació tan alta ha posat molta pressió a la resta de participants a la final que han esta incapaços de superar aquesta puntuació. En segon lloc s’ha classificat en Sébastien Devred 1173 punts  i en Tomasz Czaplicki 1030 punts, tots dos també varen compartir amb en Quim el podi de l’any passat al Campionat d’Europa.

En categoria K1 sènior femení Núria Fontané Masó ha aconseguit una meritòria 4a posició amb 436 punts a només 40 punts de la plata, ha estat lluitant per les medalles fins a la darrera entrada, però una figura no validada feta sobre la botzina ha fet que no pogués consolidar la tercera posició. El podi d’aquesta categoria ha estat per Zofia Tula amb 628 punts, 520 per Anne Hubner i 476 per Marlène Devillez.

L’altra participant en una de les cinc finals ha estat la Mireia Serres Segarra, que ha aconseguit la plata en una competició molt igualada, per davant seu  ha quedat la Sílvia Gallego i en tercer lloc la Kira Carreto totes dues del Kayak Sort.